Esküvő25 000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!
Főoldal | Vásárlói információk

Általános Szerződési Feltételek

Jelen feltételek az Ön www.pirex.hu honlapon történő vásárlásával kapcsolatban tartalmaznak rendelkezéseket. A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet értelmében a webáruházunkból történő rendelése ezen rendelet hatálya alá tartozik.

1.) A megrendelés, a termékek kiválasztásával, a rendelés adatainak megadásával és a megrendelés elküldésével történik. Ahhoz, hogy rendelni tudjon, nyilatkoznia kell a jelen Általános Szerződési Feltételek megismeréséről és azok elfogadásáról.

2.) A megrendelése elküldését, és annak vevőszolgálatunkhoz való beérkezését e-mailben igazoljuk vissza. Amennyiben a visszaigazolt adatokban elírást talál, vagy rendelését módosítani kívánja, szíveskedjen azt a visszaigazolást követően haladéktalanul megtenni ügyfélszolgálatunk elérhetőségeinek valamelyikén. Minden megrendelést nyilvántartunk utánkövetés céljából, a weboldalunk saját adminisztrációs rendszerében.

3.) A webshop termékfotóin látható szín, valamint a termék valóságos színe között árnyalatbeli különbség előfordulhat.

4.) A webáruházunkban szereplő termékek ára forintban értendő, tartalmazza az általános forgalmi adót, de nem tartalmazza a szállítási költséget, valamint csak a weben rendelt termékekre érvényesek.

5.) A megrendelt termékek kiszállítása történhet egy Ön által megadott címre, vagy rendelését átveheti valamelyik üzletünkben. Tekintettel arra, hogy a szállítás munkaidőben történik, kérjük szíveskedjen olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítás időpontjában a csomag átvétele megoldott. Javasoljuk, hogy megrendelésekor adjon meg egy pontosított vagy kiegészített elérhetőséget is arra az esetre, ha mégis probléma merülne fel a kézbesítéskor.

6.) A termékek szállítása a GLS futárszolgálattal történik, 3-5 napos kiszállítási határidővel. A szállítási díj a vásárolt értéktől függően alakul, erről pontosabban a "Házhozszállítás" menüpontban tájékozódhat.

7.) A megrendelt termékek vételárát megfizetheti előre utalással, utánvéttel, valamint bankkártyával. Amennyiben rendelését valamelyik üzletünkben kívánja átvenni, akkor ott fizethet készpénzzel, bankkártyával, vagy azon utalványok egyikével, melyet hálózatunk elfogad. Kiszállítás esetén, a számlát a csomagban helyezzük el.

8.) Webáruházunk biztonságos online fizetési lehetőséget biztosít a OTP Bank segítségével. Az elektronikus fizetés a bank honlapján, az ott meghatározott jogszabályoknak és biztonsági előírásoknak maximálisan megfelelő feltételekkel történik.

9.) A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Korm. rendelet értelmében, Ön indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, a termék kézhezvételétől számított tizennégy naptári napon belül. Az elállást érvényesnek kell tekintenünk, amennyiben írásos nyilatkozatát a határidő lejárata előtt megküldi. Ebben az esetben a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos összes költség Önt terheli. A visszaküldött termékeket kizárólag abban az esetben áll módunkban visszavásárolni, ha az hiánytalan, sértetlen állapotban érkezik vissza vevőszolgálatunkhoz, vagy abba az üzletbe, ahol a megrendelést átvétette. A termékek vételárát 30 napon belül, az Ön által megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza.

10.) Megrendelésének kiszállítását kizárólag Magyarország területére vállaljuk.

11.) Társaságunk fenntartja magának a jogot, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, külön értesítés nélkül módosítsa, annak figyelembe vételével, hogy a már elküldött rendelésre még a változtatás előtt hatályos ÁSZF rendelkezései az irányadóak.

12.) Az Általános Szerződési feltételekkel, vagy a megrendeléssel kapcsolatos bármilyen kérdéssel kérjük, szíveskedjen ügyfélszolgálatunkhoz fordulni az alábbi elérhetőségek valamelyikén;

Tel.:06/23/511-600  113 mellék (8-16 óra között)

E-mail: info@pirex.hu