Irodaszer20 000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!
Főoldal | Irodaszerek | Jegyzettömbök | 3M Post-it Öntapadó jegyzettömb 51 × 76 mm, 100 lap, kanári sárga, 12-es celofán gyűjtővel

3M Post-it Öntapadó jegyzettömb 51 × 76 mm, 100 lap, kanári sárga, 12-es celofán gyűjtővel

3M Post-it Öntapadó jegyzettömb 51 × 76 mm, 100 lap, kanári sárga, 12-es celofán gyűjtővel
Post-it

3M Post-it Öntapadó jegyzettömb 51 × 76 mm, 100 lap, kanári sárga, 12-es celofán gyűjtővel

Termékkód: 656
Értékelés:
(0) értékelés
Termék értékeléshez és vevői vélemény írásához kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be .
Raktáron
750 Ft
   Kosárba

A Post-it® öntapadós jegyzettömb az irodai kommunikáció legfontosabb eleme, mellyel minden egyszerűvé válik. Nem felejtjük el a fontos dolgokat, elküldjük üzeneteinket, javítjuk a kommunikációt és a szervezettséget. Nyom nélkül eltávolítható és többször áthelyezhető. 

Jegyzeteljen, küldjön üzenetet, készítsen emlékeztetőt a Post-it® öntapadós jegyzettömbökre. Ezek a klasszikus Post-it® jegyzetlapok segítenek Önnek, a barátainak vagy a kollégáinak, hogy emlékezzenek a fontos információkra. Az öntapadós jegyzetlap egy tiszta, egyszerű és hatékony módja annak, hogy a munkája gördülékeny, szép és szervezett legyen. A modern klasszikus jegyzettömb, hosszúkás méretben. Hagyjon üzenetet az eredeti Post-it® öntapadós jegyzettömbök segítségével és mindenki érteni fogja mire gondol. 

• Mérete: 51 × 76 mm

• Színe: kanári sárga

• 100 lap / tömb 

• 12 tömb / csomag

• Anyaga: PEFC-tanúsítvánnyal rendelkező papírrost, amely fenntartható erdőgazdálkodásból és ellenőrzött forrásból származik. Megújuló forrásból származó ragasztó, mely 60%-ban egy évente újrahajtó növényből készül.

Töltse le az ingyenes Post-it® alkalmazást, hogy azonnal rögzíthesse és menthesse a munkáját, hogy rögtön megoszthassa a jegyzeteit a csapatával.

Google Play Áruház: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mmm.postit&hl=hu

Apple Store: https://apps.apple.com/hu/app/post-it/id920127738?l=hu

Vásárlói vélemény írásához kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be.