MasterPass fizetés  MasterPass fizetés

MasterPass
Telefonszámának megadása után a megadott telefonszámhoz rendelt OTPay alkalmazásba megérkezik a vásárlás jóváhagyására vonatkozó üzenet és egy érintéssel kiválaszthatja azt az applikációban regisztrált bankkártyáját, melyet a fizetéshez használni kíván. A tranzakció engedélyezéséhez az mPIN kód megadása szükséges, melyet a felhasználó maga adott meg korábban az alkalmazás regisztrációja során. A sikeres fizetésről a vásárló visszaigazolást kap a weboldalon megjelenő tájékoztatás formájában.
Használatához a kártyabirtokosnak egyszer kell regisztrálnia a bankkártyáját vagy bankkártyáit az OTPay alkalmazásban, majd az internetes vásárláskor a kereskedő oldalán a MasterPass fizetési lehetőséget választva már nem szükséges megadnia a bankkártya adatait. Az alkalmazás és ezen keresztül a regisztráció bármely bank ügyfele számára, bármelyik nagyobb márkához köthető bankkártyával elérhető.
További részletek: http://www.mastercard.com/hu/consumer/masterpass.html

OTPay alkalmazás  otpay (Magyarország első MasterPass-képes digitális tárcája)

OTPay-jel történő fizetés esetén is kattintson a Buy with MasterPass gombra.
Telefonszámának vagy az OTPay azonosítójának (menüből elérhető funkció) megadása után a telefonon rövidesen megjelenő alkalmazás üzenetre kattintva, vagy az alkalmazást megnyitva kezdeményezheti a fizetést.
Ha a megjelenő összeget rendben találja, válassza ki, melyik regisztrált kártyájával kíván fizetni, majd tapintson a "Fizetés" gombra. A jóváhagyáshoz a csak Ön által ismert mPIN megadása is szükséges. A fizetés eredménye rövidesen megjelenik az alkalmazásban, eközben a webáruház oldala is frissül. A tranzakció részleteit elküldheti emailben, de a későbbiekben is megtalálja a tranzakciók listában.
További részletek: https://www.otpbank.hu/otpay/

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Ismerje meg a legújabb trendeket, legjobb árakat és exkluzív ajánlatokat!

MasterPass© Pirex papír Minden jog fenntartva!

Bejelentkezés