Esküvő25 000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!

Általános Szerződési Feltételek

Jelen feltételek az Ön www.pirex.hu honlapon történő vásárlásával kapcsolatban tartalmaznak rendelkezéseket. A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet értelmében a webáruházunkból történő rendelése ezen rendelet hatálya alá tartozik.

1.) A megrendelés, a termékek kiválasztásával, a rendelés adatainak megadásával és a megrendelés elküldésével történik. Ahhoz, hogy rendelni tudjon, nyilatkoznia kell a jelen Általános Szerződési Feltételek megismeréséről és azok elfogadásáról.

2.) A megrendelése elküldését, és annak vevőszolgálatunkhoz való beérkezését e-mailben igazoljuk vissza. Amennyiben a visszaigazolt adatokban elírást talál, vagy rendelését módosítani kívánja, szíveskedjen azt a visszaigazolást követően haladéktalanul megtenni ügyfélszolgálatunk elérhetőségeinek valamelyikén. Minden megrendelést nyilvántartunk utánkövetés céljából, a weboldalunk saját adminisztrációs rendszerében.

3.) A tájékoztató e-mail nem minősül a rendelés visszaigazolásának, a rendelés visszaigazolását a rendelés feldolgozása után fogja megkapni! Előreutalásnál és online bankkártyás fizetés esetén épp ezért minden esetben várja meg, amíg kollégáink visszaigazolják Önnek hogy a megrendelt termék készleten van és csak ez után rendezze a megrendelés értékét!

4.) A webshop termékfotóin látható szín, valamint a termék valóságos színe között árnyalatbeli különbség előfordulhat.

5.) A webáruházunkban szereplő termékek ára forintban értendő, tartalmazza az általános forgalmi adót, de nem tartalmazza a szállítási költséget. A feltüntetett árak kizárólag webes árak, csak az itt vásárolt termékekre érvényesek. 
Web áruházunkban kedvezményes fogyasztói árak szerepelnek, amelyek eltérnek az üzleteinben feltüntetett fogyasztói áraktól.

6.) Törzsvásárlói kártya programunk kizárólag üzletben történő vásárlás esetén érvényes, web áruházunkban leadott rendelések esetén a törzsvásárlói kedvezmény nem vehető igénybe.

7.) Amennyiben főoldali banner jelöli: Kiemelt vasárnapi akcióinkban feltüntetett aktuális kedvezmények más kedvezménnyel össze nem vonhatóak, akciós termékekre és a szállítási költségre nem vonatkoznak, valamint kizárólag házhozszállítás esetén érvényesek, utánvételes rendeléseknél. Az online kifizetett rendeléseknél a kedvezményt utólag nem tudjuk érvényesíteni. Az 5% kedvezmény a web áruházban feltüntetett árakból kerül levonásra. A változás jogát fenntartjuk.

A Szolgáltató fenntartja a Weboldalon feltüntetett árak változtatásának jogát. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a gondossága ellenére hibásan feltüntetett árért, így a honlapot üzemeltető technikai szolgáltatónak, vagy az informatikai rendszernek felróható adatrögzítési hibákért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra. Ilyen esetekben a Szolgáltató nem köteles a terméket a weboldalon feltüntetett hibás áron szolgáltatni, hanem a rendelés visszaigazolásában felajánlja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Megrendelő, döntése szerint vagy megrendeli a terméket a helyes áron, vagy minden hátrányos jogkövetkezmény Szolgáltató felé való érvényesítése, illetve Megrendelőt terhelő bárminemű kötelezettség nélkül elállhat vásárlási szándékától.

 

8.) A megrendelt termékek kiszállítása történhet egy Ön által megadott címre, vagy rendelését átveheti valamelyik üzletünkben. Tekintettel arra, hogy a szállítás munkaidőben történik, kérjük szíveskedjen olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítás időpontjában a csomag átvétele megoldott. Javasoljuk, hogy megrendelésekor adjon meg egy pontosított vagy kiegészített elérhetőséget is arra az esetre, ha mégis probléma merülne fel a kézbesítéskor.

9.) A termékek szállítása a GLS futárszolgálattal történik, 3-5 napos kiszállítási határidővel. A szállítási díj a vásárolt értéktől függően alakul, erről pontosabban a "Házhozszállítás" menüpontban tájékozódhat.

10.) A megrendelt termékek vételárát megfizetheti előre utalással, utánvéttel, valamint bankkártyával. Amennyiben rendelését valamelyik üzletünkben kívánja átvenni, akkor ott fizethet készpénzzel, bankkártyával, vagy azon utalványok egyikével, melyet hálózatunk elfogad. Kiszállítás esetén, a számlát a csomagban helyezzük el.

11.) Webáruházunk biztonságos online fizetési lehetőséget biztosít az OTP Bank segítségével. Az elektronikus fizetés a bank honlapján, az ott meghatározott jogszabályoknak és biztonsági előírásoknak maximálisan megfelelő feltételekkel történik.

12.) A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Korm. rendelet értelmében, Ön indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, a termék kézhezvételétől számított tizennégy naptári napon belül. Az elállást érvényesnek kell tekintenünk, amennyiben írásos nyilatkozatát a határidő lejárata előtt megküldi. Ebben az esetben a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos összes költség Önt terheli. A visszaküldött termékeket kizárólag abban az esetben áll módunkban visszavásárolni, ha az hiánytalan, sértetlen állapotban érkezik vissza vevőszolgálatunkhoz, vagy abba az üzletbe, ahol a megrendelést átvétette. A termékek vételárát 30 napon belül, az Ön által megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza.

13.) Megrendelésének kiszállítását kizárólag Magyarország területére tudjuk vállalni.

14.) Amennyiben rendelésének átvételére a személyes átvételt választotta, úgy azt a visszaigazolástól számított 5 napon belül áll módjában megtenni. Ezen határidő lejárta után rendelését töröljük. Abban az esetben ha az átvétel időpontjára vonatkozóan egyedi kérése van, kérjük előre jelezze ügyfélszolgálatunkon.

15.) Társaságunk fenntartja magának a jogot, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, külön értesítés nélkül módosítsa, annak figyelembe vételével, hogy a már elküldött rendelésre még a változtatás előtt hatályos ÁSZF rendelkezései az irányadóak.

16.) Az Általános Szerződési feltételekkel, vagy a megrendeléssel kapcsolatos bármilyen kérdéssel kérjük, szíveskedjen ügyfélszolgálatunkhoz fordulni az alábbi elérhetőségek valamelyikén;

Tel.:06/23/511-600  113 mellék (8-16 óra között)

E-mail: info@pirex.hu