A rendelés menete a web áruházban:

 1. A web áruházunkban való nézelődéshez, valamint a honlap egyéb tartalmainak megtekintéséhez nem szükséges regisztráció, a megrendelés elküldéséhez azonban regisztráció, vagy az alábbi adatok megadása szükséges:

- vezetéknév és keresztnév

- számlázási név

- számlázási cím

- szállítási cím

- érvényes e-mail cím

- telefonszám

A rendelés elküldése során megadott személyes adatokat a Pirex 98 Kft. a mindenkor hatályos Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatójában foglalt elvek mentén és feltételek szerint kezeli. A Pirex 98 Kft. hatályos Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatóját a http://www.pirex.hu/vasarloi-informaciok/adatvedelem linken keresztül érhető el.

 2. Webshopunkban a termék kategóriák a felső menüsorban találhatók, ahol esetenként alkategóriák segítségével tudja a termékeket tovább szűkíteni.

 3. A honlap további tartalmaihoz a felső és az alsó menüsorban található menüpontokra kattintva lehet eljutni.

 4. Az alkategóriákban lévő termékek részleteinek megtekintéséhez, a termék megnevezésére kell kattintani.

 5. A termék kiválasztása után a megvásárolni kívánt terméket a "kosár" funkcióra kattintva tudja a kosárba tenni. De ez még nem jelenti a vásárlás végét.

 6. A kosár tartalmának megjelenítésekor, lehetőség van módosítani a rendelést, illetve termékeket törölni.

 7. Az oldal tetején megjelenő automatikusan lenyíló kosár tartalmazza a "megrendelés" funkciót, ami elindítja a vásárlást.

 8. A kosár tartalmának ellenőrzése után, a csomag átvételének módját kell kiválasztani. (Házhoz szállítás futárszolgálattal, vagy személyes átvétel Pirex üzletben.)

 a.) amennyiben a személyes átvételt választja, úgy ki kell választania azt a Pirex üzletet, ahol át kívánja venni rendelését.

 9. Három fizetési mód közül választhat:

 a.) Utánvét

 b.) Előre utalás

 c.) Interneten történő bankkártyás fizetés

 10. A rendelés véglegesítésénél kérjük ellenőrizze az adatait és a kosár tartalmát.

 11. Ha mindent rendben talál, az oldal alján megjelenő "rendelés feladása" funkcióra kattintva tudja elküldeni rendelését.

 12. Ezután a megadott e-mail címére érkezik egy automatikus válasz a rendelés sikeres leadásáról.

 13. Miután rendelését feldolgoztuk, küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, mely véglegesíti és elfogadottá teszi rendelését.

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Ismerje meg a legújabb trendeket, legjobb árakat és exkluzív ajánlatokat!

Áruház használata© Pirex papír Minden jog fenntartva!

Bejelentkezés