Esselte Colour Breeze No.1 STANDARD iratrendező 75mm, levendula

Termékkód: 628432
Raktáron
2 350 Ft

Esselte 'Colour Breeze'  No.1 STANDARD iratrendező, 75 mm, levendula

A német Esselte 'Colour Ice' és 'Colour Breeze' termékcsaládjai kiváló minőségű, praktikus és strapabíró termékeket foglalnak magukba, melyek munkahelyi/irodai, iskolai és otthoni használatra egyaránt kitűnően alkalmasak!

Mappáik, irattartóik, a beírókönyvek, spirálfüzetek fedele színes, geometrikus mintákkal díszített, félkemény műanyagból vagy laminált kartonból készült. Így a bennük lévő papírok, lapok, iratok sérülésmentesen tárolhatók, szállíthatók. 

A 'Colour Breeze' család azonos színű termékei harmonikus, rendezett és hangulatos megjelenést köcsönöznek az irodának, íróasztalnak, tanulósaroknak.

Ha azonban az átlátható, szembetűnően jól elkülöníthető iratrendezés a cél, jó hír, hogy a legtöbb termék többféle színben is készül!

Ez az iratrendező az Esselte 'No.1' fantázianevű lefűzőszerkezetével készült, mely rendkívül tartós, strapabíró. 

A gerincen elhelyezett kihúzónyílás - a mappa ennek segítségével könnyebben elővehető - és a zárószerkezetnek megfelelő nyílások szintén strapabíró fémperemet kaptak. 


A mappa fedele FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, erős karton, melyet a Colur Breeze családra jellemző, dombornyomott mintázatú műanyaggal borítottunk. A borítás nem csak a kartonfedelet védi az elhasználódástól, de könnyen tisztítható, akér nedves szivaccsal is letörölhető.

A mappa gerincén az etikett számára tasakot helyeztünk el, így az etikett szüksége esetén könnyen cserélhető, a mappa többször is felhasználható.

Tulajdonságok:

  • anyaga - karton, műanyag és fém
  • gerinc vastagsága - 75 mm
  • tároló kapacitás - 500 lap
  • szín - levendula lila

A gyártó ugyanilyen rendszerű - a környezetvédelem jegyében - újrahasznosított papírból és műanyagból készült irattartóit magába foglaló 'Recycle' családját a 'kapcsolódó termékek' menüpont alatt mutatjuk be. Ugyancsak itt találhatók a különböző színekben készült 'Colour Breeze' lefűzős irattartók is.

Ha szeretné őket megtekinteni, kérjük,hogy görgessen lejjebb!

Vásárlói vélemény írásához kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be.
Értékelés
(0) értékelés
Termék értékeléshez és vevői vélemény írásához kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be .

Kapcsolódó termékek

utoljára megtekintett termékek

Nincsenek termékek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Ismerje meg a legújabb trendeket, legjobb árakat és exkluzív ajánlatokat!

Esselte Colour Breeze No.1 STANDARD iratrendező 75mm, levendula | Irodaszerek | Gyűrűskönyvek© Pirex papír Minden jog fenntartva!

Bejelentkezés