STIEFEL

Fixi tanulói munkalap A4 Százalékszámítás duo

Termékkód: 20422
Raktáron
390 Ft
A Százalékszámítás című tanulói munkalapunk a felső tagozatosok matematikai képzésének kitűnő kiegészítője. A négy alapművelet után a leggyakoribb, legfontosabb matematikai művelet, amelyet majd a nebulók felnőtt életük során használnak éppen a százalékszámítás – a nagy tapasztalattal rendelkező matematika szakos tanárok szerint elmondása szerint azonban, viszonylagos egyszerűsége ellenére is, a megértése, tanítása általában nehézségekbe ütközik.
A pedagógusok a százalék és a százalékszámítás fogalmának megértését a jól érthető, egyszerű példák minél nagyobb számban történő felvonultatásával szokták áthidalni, mint a varrónői mérőszalagok vagdosása, fapálcikák, dominók rakosgatása, száz centis vonalzó bemutatása…
Ezt a munkát könnyíti meg nagymértékben Százalékszámítás munkalapunk, amely nemcsak a lehető legegyszerűbb, jópofa illusztrációk segítségével érteti meg a tanulókkal a százalék fogalmát, de néhány játékos feladattal is bír.
A haladók számára pedig a termék három, a százalékszámítás alapképleteit is bemutató, oda vissza megoldható példát is bemutat.

Vásárlói vélemény írásához kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be.
Értékelés
(0) értékelés
Termék értékeléshez és vevői vélemény írásához kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be .

Kapcsolódó termékek

utoljára megtekintett termékek

Nincsenek termékek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Ismerje meg a legújabb trendeket, legjobb árakat és exkluzív ajánlatokat!

Fixi tanulói munkalap A4 Százalékszámítás duo | Iskolaszerek | Tanulói munkalapok, Könyöklők© Pirex papír Minden jog fenntartva!

Bejelentkezés