GLS futárszolgálat -Ingyenes házhozszállítás 25.000 Ft felett 

A szállítás díja sávosan kedvezményes az alábbiak szerint:

  • 0 - 5.000.-Ft összegű vásárlás esetén: 1600.-Ft
  • 5.000 - 10.000.-Ft összegű vásárlás esetén: 1400.-Ft
  • 10.000 - 15.000.-Ft összegű vásárlás esetén: 1100.-Ft
  • 15.000 - 20.000.-Ft összegű vásárlás esetén: 900.-Ft
  • 20.000.- 25.000.-Ft Ft összegű vásárlás felett 600.-Ft
  • 25.000.- összegű vásárlás felett ingyenes

A házhoz szállítási költségek Magyarország területén belül érvényesek, bruttó árak, valamint maximum kétszeri kézbesítést tartalmaznak.

Lehetőség van extra GLS szolgáltatás kiválasztására a rendelés folyamán. Az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

1. Contact Service (Telefonos értesítő) – 100 Ft,- Bruttó

Az első kézbesítést megelőző 1 órán belül a futár a feladó által megadott telefonszámon felhívja a címzettet. Tájékoztatja a várható érkezésről, és a csomaghoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról. (utánvét, átvételre jogosult személy, stb), hogy a címzett felkészülhessen a csomag fogadására. A szolgáltatás díja egy telefonhívást foglal magában.

2. Preadvice Service (Előértesítés) – 100 Ft,- Bruttó

A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl. 8-11 óra között), az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.

3. DayDefinite Service (Kézbesítés meghatározott napon) – 400 Ft,- Bruttó

A feladó előre rendelkezhet arról, hogy a felvételt követő 5 munkanapon belül a csomagot mely napon kézbesítse a GLS. Amennyiben igénybe veszi ezt a szolgáltatást, úgy legyen kedves megrendelés leadásakor a megjegyzés rovatban feltüntetni, hogy melyik napra kéri a kiszállítást.

Rendeléskor a szállítási díjakat webáruházunk automatikusan kiszámolja.

Amennyiben a megrendelő hibájából nem sikerül kétszeri próbálkozás után kézbesíteni a csomagot, a harmadik szállítás megfizetése a megrendelőt terheli.

A kézbesítés időpontja munkanapokon 8:00-17:00 óráig történik. A csomag címoldalán automatikusan feltüntetjük az Ön telefonos elérhetőségét arra az esetre, ha a szállítmányozó cég alkalmazottja nem találja Önt a megadott címen.

A GLS e-mail-ben értesíti Önt, hogy a következő munkanapon rendelése kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét.
A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzettnek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.

Szállítási határidő: 3-5 munkanap, amennyiben a megrendelt termék(ek) készleten van(nak).

Ha a várható szállítási idő meghaladja az 5 munkanapot, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Pick Pack Pont csomagátvétel - Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett 

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pontok olyan Relay , inmedio hírlapüzletek valamint OMWésavanti töltőállomások melyek frekventált helyeken találhatóak meg

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

Fizetési lehetőségek és a  Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor és előre utalással is bankon keresztül, ebben az esetben e-mailben küldjük el a bankszámlaszámunkat Önnek a rendelés visszaigazolása után.

A szolgáltatás díja egységesen 990,- Ft.  
20.000,- Ft feletti vásárlás esetén ngyenes.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a <> történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon <> -ig megrendelt termékeket Budapesten 3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Elérhetőség:

SPRINTER Futárszolgálat Kft.
Házhoz szállítás: 06-1-881-2615
Pick Pack Pont: 06-1-881-2615
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu | Web: www.pickpackpont.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Ismerje meg a legújabb trendeket, legjobb árakat és exkluzív ajánlatokat!

Ingyenes házhozszállítás© Pirex papír Minden jog fenntartva!

Bejelentkezés